Welkom! Welcome! Willkommen! Bienvenue! Benvenuti! Bienvenido!

Wat bieden wij?

In het bruisende hart van Doesburg onder de prachtige plataan aan het sfeervolste pleintje vindt u onze gezellige winkel met streekproducten. Vers van het land, vers op het bord. Ook uw ontbijt ligt vers op het bord als u verblijft in onze mooie B&B. Beleef het platteland midden tussen de middeleeuwse bouwstijl.

De eerste kamer met eigen badkamer is te boeken vanaf 1 juni 2020. Het tweepersoons bed is van uitmuntende kwaliteit, met prachtig zicht op de Martinikerk, het middeleeuwse stadhuis en het Franse pleintje met de plataan die ’s avonds majestueus verlicht is. Foto’s volgen.
Er is een kinderbedje en eetstoeltje aanwezig. Het heerlijke streekontbijt kunt u nuttigen in de gezellige eethoek van de streekwinkel, of buiten in het zonnetje.
Reserveren?
Dat kan nog even uitsluitend telefonisch:
06-55807858 of 06-50450631, of per e-mail (zie onderaan de pagina).

Een greep uit de producten: Seizoensgebonden bijzondere groente en fruit, aardappelen, zuivel waaronder prijswinnende karnemelk en hangop, buffelmozzarella, buffel feta, buffelvla, buffelyoghurt, boerderij ijs, lamsvlees, Lakenvelder en Wagyu rund, meel van de grutterij-molen, imkerhoning, jam, mosterd, cadeaupakketten en enkele alcoholische streekproducten. Veelal biologisch en alles verantwoord, voor elk wat wils. En alles vers, direct van producenten uit Liemers, Achterhoek en Veluwe.

Voor de meest actuele informatie, bezoek onze Facebook pagina Het Boeren Hoekje.

  1. Goedemorgen,
    Gisteren liep ik de eerste etappe van het Hanzestedenpad en voor mij werd het tijd voor een sanitaire stop. Helaas zit nu alle horeca dicht en zou ik naarstig op zoek moeten naar een struik of boom wat voldoende bescherming bied om mijn achterwerk te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Heel toevallig was jullie winkeltje open en ik informeerde naar een plek waar ik evt een koffie to go en een toilet kon vinden. Ik mocht gebruik maken van jullie toilet bij de B&B en ben jullie daar zeer dankbaar voor.
    Om mijn dankbaarheid te tonen heb ik 2 foto’s gemaakt en die bij mijn post op FB neergezet met de bedoeling jullie leuke winkeltje te promoten. Helaas lukte mij het taggen niet omdat we waarschijnlijk niet bevriend zijn op FB. Wanneer jullie mij een vriendschapsverzoek doen toekomen kan ik dat alsnog proberen.
    Nogmaals hartelijk dank voor jullie vriendelijk gebaar!

Comments are closed.